hae

nūhou

Zhicheng valve controller no ke ola akamai

Ke hoʻolauna nei iā Chengdu Zhicheng Intelligent Valve Controller, ka mea hou i ka ʻenehana home akamai. Hāʻawi kēia mea ʻoki ʻoki i nā mea hoʻohana e hoʻokele mamao i nā valve i loaʻa ma o ka polokalamu kelepona, e hāʻawi ana i ka ʻoluʻolu a me ka maluhia o ka noʻonoʻo. Ma ka hiki iā ia ke nānā i ke kūlana valve a hoʻohuli a hoʻopaʻa ʻia paha mai nā wahi ʻē aʻe, hiki i nā mea hoʻohana ke hoʻokele maʻalahi a maikaʻi i nā pono o ko lākou home.
mea hoʻoponopono valve
Hoʻolālā ʻia nā mea hoʻoponopono valve akamai me nā hiʻohiʻona akamai e like me ka hana a me ka hiki ke hoʻopili me nā mea hana home akamai ʻē aʻe e like me ke kinoea a me ka wai. Hiki i kēia ke ho'ohui pono a me ka pale 'akomi o nā mea o ka hale, e pale ana i nā poho pō'ino a ho'onui i ka palekana holo'oko'a.

ʻO nā hiʻohiʻona nui o nā mea hoʻokele valve akamai e pili ana i nā hana kaohi mamao, ka hoʻololi maʻalahi, a me ka pilina naʻauao me nā polokalamu home akamai ʻē aʻe. Mālama kēia i nā mea hoʻohana i ka mana piha ma luna o nā pono o ko lākou home a hiki ke nānā pono a mālama iā lākou mai nā wahi a pau.

He ʻoihana hou ʻo Chengdu Zhicheng me ka ʻoi aku o 20 mau makahiki o ka ʻike ma ka hana ʻana i ka valve gas, a ua komo i ka mākeke home akamai me kāna ʻike ʻoihana. Ma ka hoʻohui ʻana i ka ʻike mana valve waiwai me ka ʻenehana home akamai hou, manaʻo lākou e hoʻomaikaʻi i ka naʻauao o nā hale o nā mea hoʻohana a hōʻoia i ka palekana a me ka maʻalahi o ka mea kūʻai aku.

Me nā mea hoʻoponopono valve akamai, hoʻomau ʻo Chengdu Zhicheng i ke alakaʻi ʻana i nā hoʻonā home naʻauao hou, e hāʻawi ana i nā mea hoʻohana me nā ʻōnaehana hoʻokele naʻauao no kā lākou mau pono home. E ʻike i ka ʻoluʻolu a me ka maluhia o ka noʻonoʻo a ka mea hoʻoponopono valve akamai e lawe mai a lawe i ka ʻanuʻu aʻe i kahi home ʻoi aku ka maikaʻi a me ka palekana.


Ka manawa hoʻouna: Apr-26-2024